Monialaosaaja tai sellaiseksi haluava

Hei, sinä reipas ja ahkera työtä vailla oleva henkilö.

Etsimme tiimiimme nuorehkoa energistä monitaituria joka haluaa myös edetä urallaan.

Teemme töitä tällä hetkellä erittäin monipuolisesti. Kalusteasennus keikkoja, pieniä remontteja, sähkötöitä, ilmalämpöpumppuasennuksia, myyntiä, isompien lämmityspumppujen asennuksia, ilmalämpöpumppujen pesuja ja kunnossapitopalveluita.  LMTeam on Seinäjoella toimiva yritys mutta kuljemme jonkin verran myös reissussa.

Pääset tekemään laidasta laitaan kaikenlaista ja olemaan myös paljon asioista vastuussa. Toivomme sinulta: oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelukykyä, innostuneisuutta, kykyä toimia itseksesi, sekä ennenkaikkea halua puhaltaa yhteen hiileen ja oppia uutta. Toimimme tiiviisti yhdessä ja meillä pitää olla hyvä meininki.

LMTeam tarjoaa sinulle kasapäin vaihtelua, hyvän porukan ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä muita etuja.

Jos et ole valmis asentaja esim kylmälaite puolelta voimme järjestää sinulle koulutuksen jos olet hakemamme henkilö.  Emme siis vaadi kasaa koulupapereita ja kokemusta mutta se tietenkin katsotaan eduksesi. Nopeat syövät hitaat ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttýä. Työsuhde tulee olemaan ensin määräaikainen mutta jos kaikki natsaa työ vakituistetaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@lmteam.fi tai soita 04578741511

 

 

Myyntiedustaja

Etsimme myynnin ammattilaista!

Osaatko luoda asiakassuhteita? Osaatko olla ystävällinen? Haluatko edustaa markkinoiden parhaita tuotteita? Oletko iloinen ja aito asiakaspalvelija? Haluatko myydä paikallista osaamista? Oletko innovatiivinen?

Haluatko olla osa mahtavaa tiimiä??

LMTeam on yrityksenä varsin nuori mutta varmasti varteenotettava vaihtoehto työpaikkana. Kartoitamme kiinteistöjen putkistoja sekä lämmitysjärjestelmiä ja jos tarve löytyy räätälöimme asiakkaalle sopivan huolto / päivitys paketin.

Toimimme alan ammattilaisten kanssa sekä meillä on markkinoiden parhaat tuotteet putkistoihin sekä lämmitysjärjestelmiinkin. Takaamme näin asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut ja laitteet.

Palkkauksemme perustuu juuri sinulle räätälöityyn provision ja pohjapalkan yhdistelmään. Määrität siis täysin itse tulosi. Summia tarkemmin tässä ilmoittamatta voidaan kuitenkin sanoa että hyvä myyjä tienaa hyvin.

 Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan nuoreen kasvavaan yritykseen joten myös sinulla on mahdollisuus edetä erittäinkin nopeasti. Tarjoamme sinulle työkalut joita työssäsi tarvitset sekä puhelinedun. Oma auto ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Koulutamme sinut työhön joten älä epäröi olipa työhistoriasi millainen hyvänsä. Toki kokemus LVI / rakennus tai myynti työstä on etu.

Jos uteliaisuus heräsi, soita 04578741511 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@lmteam.fi

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin.

Soita meille

Pin It on Pinterest

Share This