Ilmalämpöpumpun huolto

Varaudu kesän helteisiin ja talven viileyteen

Laadukas ilmalämpöpumppu lisää mukavuutta ympäri vuoden, viilentäen helteillä ja lämmittäen koleammilla keleillä. Edustamme ja huollamme useita laadukkaita ilmalämpömpumppuja merkeiltä Toshiba, Mitsubishi Electric, Gree, Panasonic ja Midea – muutamia mainitaksemme! Löydämme varmasti ratkaisun kaikkiin lämmityksen ja viilennyksen tarpeisiin.

Olemme myös Toshiban virallinen jälleenmyyjä ja täten heidän valmistamista laitteista löytyy erityisen vahvaa asiantuntijaosaamista. Jos LM Teamilta kysytään, valmistaa Toshiba markkinoiden parhaimpia ilmalämpöpumppuja ja suosittelemmekin näitä lämpimästi kaikille, jotka arvostavat laatua ja hyvää hintaa.

Ilmalämpöpumpun kattava huolto ja hyvä takuu

Huollon ja korjaustoimien lisäksi saat kauttamme Fresh Wash -pesun kaikille ilmalämpöpumpuille. Kaikkiin huolto- ja asennustöihin kuuluu 3 vuoden takuu (takuu ei kuitenkaan koske laitteita eikä käytettyjä materiaaleja).

Osta ilmalämpöpumppu!

Voit tilata ilmalämpöpumpun helposti soittamalla numeroon 04578741511, tai jättämällä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Jos et ole vielä ihan varma mikä laite olisi sinulle paras, kerro tarpeistasi meille niin neuvomme parhaan ratkaisun valinnassa.

Soita meille

Pin It on Pinterest

Share This