Mitsubishi ilmalämpöpumput

Varaudu kesän helteisiin oikeilla laitteilla ja huolloilla.

Ilmalämpöpumpulla saat iloa kylmään talveen mutta myös kuumaan kesään.

Ilmalämpö on hyvä valinta kun lämmityksen tarve ei ole valtavan suuri tai jos halutaan pienellä investoinnilla saada suuri hyöty. Pumput ovat myös oiva apu helteisiin, sillä pumput toimivat myös todella hyvin viilentämiseen. Meiltä saat monet merkit kuten Toshiba, Panasonic, Mitsubishi, Midea, Gree, Samsung  jne.  Aina parhaaseen hintaan ja nopealla toimituksella, myös vain viilentävät mallit.

Halutessasi tehdä tilauksen tai kysyä lisää soita numeroon 04578741511 tai käytä yhteydenottolomakettamme. Sen löydät TÄÄLTÄ.

Jos sinulla on jo laite, tutustu:

 

Mitsubishin pumput asennettuna sopuhintaan.

 

 

Uuden ajan ilmalämpöpumppu

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt.

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla, ja on täynnä uusia ominaisuuksia. Voit valita neljästä väriehdosta itsellesi mieleisen lämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.Kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva 3D i-See Sensor, Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin sekä useat muut vakiona olevat lisävarustukset herättävät pakostikin yhden kysymyksen: Onko tämä markkinoiden paras ilmalämpöpumppu?

Mitsubishi Electric LN -sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein saatavilla oleva energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP arvo 5.2 kertoo sen, että ilmalämpöpumppu kuluttaa 1kW:n verran sähköä samalla kun se tuottaa 5.2 kW lämpöä.Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita, joka on laadun tae. Tarjoamme maahantuomillemme laitteille kolmen vuoden täystakuun sekä viiden vuoden materiaalitakuun kompressorille.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämittäen tilaa huomaamattomasti.Energiasäästöasetus menee itsestään päälle, mikäli ilmalämpöpumppu havaitsee ettei huonetilassa ole ihmisiä. (Käyttäjän tulee erikseen valita kaukosäätimestä energiansäästötoiminto)

Sisäänrakennetulla WiFillä voit hallita asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa saadaan internetin kautta reealiaikaisen sekä viikoittaisen seurannan lämpöpumpullesi. Näin näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset unohtamatta laitteen kuluttamaa sähköä.

 
 
Asennus:

Mitsubishi perusasennus kattaa:

-Viiden metrin kylmäaineputkituksen suojakouruin

-Yhden läpiviennin (puu-/tiiliverhoilu, mutta ei punatiili tai tuplatiili) ei timanttiporausta

-Sähköistys valmiista, maadoitetusta pistorasiasta ( 5metrin päästä)

-Seinäteline, maateline tai sokkeliteline kohteen mukaan

-Takuutodistukset, käyttöönottopöytäkirjan ja käyttöopastuksen

Hintaan lisätään km korvaukset (Seinäjoelta).

 

Tilaus:

Tilaat pumppusi helposti soittamalla 04578741511 tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Huolto ja takuu:

Tarjoamme laitteille myös huoltopalvelut ja annamme aina työllemme 3v takuun. Ei koske laitteita eikä materiaaleja.

Soita meille

Pin It on Pinterest

Share This