Kartoitus

Kartoitamme kotisi tarpeet täysin ilmaiseksi, emmekä velvoita sinua mihinkään. Varaa aikasi silloin kuin sinulle sopii 24h järjestelmästämme.

Kartoitus

Mitä “kartoitus” tarkoittaa?

Kartoitus tarkoittaa sitä, että kartoittaja tulee käymään teidän kotonanne tutkimassa millainen tilanne on juurikin teillä. Tarkastetaan onko putkisto kunnossa käyttöveden osalta ja myöskin lämmitysjärjestelmän osalta. Onko esimerkiksi patterit kunnossa jos sellaisia on ja niin edelleen. Samalla jos halutaan tarkistetaan lämmitysjärjestelmä päällisinpuolin (esim sähkökattila, öljykattila, stokeri jne) ja vähän keskustellaan sen toiminnasta, iästä, huoltojen tarpeesta, kulutuksesta ja muusta tiedosta laitteistosta riippuen. Kartoituksessa voidaan kartoittaa vain putkistoja tai vain lämmitysjärjestelmä tai molemmat.

Mitä kartoituksen jälkeen?

Kartoituksen jälkeen kartoittaja kertoo omista huomioistaan ja jos on syytä hän myöskin ehdottaa korjaus / huolto toimenpiteitä. Monesti mitään syytä ei ole ja jos sellaisia on niistä on hyvä ainakin tietää ja kuulla nykyaikaisista vaihtoehdoista.

Lisäksi tarjoamme talouksiin myös kunnossapitoa joka on vuosimaksullinen palvelu. Kunnossapitoa olemme juuri päivittämässä kotisivuillemme.

Kartoituksesta saat aina pienimuotoisen raportin ja halutessasi tarjouksen mahdollisista huoltotoimenpiteistä / muutoksista. Jos päätät että kotisi kaipaa päivitystä tarjoamme sen sinulle parhaaseen hintaan juuri sinulle räätälöidysti.

Velvoittaako kartoitus johonkin?

Tarjoamme kartoituksen sinulle täysin maksutta emmekä velvoita sinua yhtään mihinkään!

Miten varaan kartoituksen?

Kartoituksen varaat todella helposti alla olevasta ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla numeroon 04578741511

Varaa kartoitus ennen vuodenvaihdetta ja olet mukana 300€ risteilylahjakortin arvonnassa!

Soita meille

Pin It on Pinterest

Share This