Ilma-vesilämpöjärjestelmä

Valitse ilma-vesilämpöpumppu ja energiasäästösi on jopa 70 %. Edustamme kahta markkinajohtajaa joten me pystymme tarjoamaan sinulle varmasti parasti mitä markkinalla on. Mitsubishi Electricin sekä Nibe:n valikoimista löytyy jokaiselle jotain.

Säästön suuruus riippuu tietenkin talon sijainnista ja koosta, valitusta lämpöpumpusta sekä onko käytössäsi jäähdytys vai ei. Lämmönlähteenään pumput käyttävät ilmaa, luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa.

Pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset. Tehokkaat pumppumme maksavat itsensä nopeasti takaisin ja toimintavarmoina, myös pohjolan kylmissä olosuhteissa tuottavat lämpöä ja lämmintä käyttövettä talosi tarpeisiin.

Ilma -vesilämpöpumppu on erittäin varteen otettava vaihtoehtoa maalämpöä ajattelevalle. Nämä koneet ottavat lämmön talteen ilmasta ja maalämpökoneet maasta. Muuten pumput tavallaan samoja. Ilmavesilämpöjärjestelmä häviää maalämmölle vasta äärioloissa kuten todella kovilla pakkasilla mutta on vaihtoehtoisesti paljon pienempi kustanteinen asentaa varsinkin jos pitäisi porata maalämpökaivo. Ei siis tarvita kaivoa tai tilaa keruupiirille. Jos kiinteistö ei vaadi kovin suuria energia määriä saatetaan jopa voittaa maalämpö hyötysuhteita tutkiessa.

Alle olemme esitelleet vähän tarkemmin NIBE:n Polar mallisarjan joka on hyvin verrattavissa Mitsubishin EcoDan sarjaan.

Jätä öljyt ostamatta ja varaa pumppupakettisi nyt. Asennamme järjestelmän sinulle vielä ennen talvea jolloin voit nauttia säästöistä HETI. Kuulostaako hyvältä? Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan ota yhteyttä heti.

NIBE Polar on tuote meidän olosuhteisiimme

 

Ilma- vesilämpöpumppu muodostuu aina kahdesta osasta.Polar versiossa varaajayksikkö VVM320 tarjoaa huikeat säätöominaisuudet ja sisältää jo valmiiksi kaikki pumput sekä ohjausjärjestelmät.

Yksikkö lämmittää käyttöveden ruostumattomasta teräksestä tehdyssä tankissa, mikä varmistaa lämpimän veden vaikka kahden suihkun samanaikaiselle käytölle. NIBE VVM 320 sopii sekä olemassa olevan lämmitysjärjestelmän uudistamiseen, että uudisrakennukseen, jossa on suuri käyttöveden tarve.

 

Ulkoyksikkö NIBE F2120 on suunniteltu Pohjolan vaativiin oloihin.Tämä laite tekee lämmittämisessä läpimurron: Eurooppalaisen energiamerkinnän vuosihyötysuhde lämmityksessä on jopa yli 4,8.NIBE F2120:n vuosihyötysuhde on erinomainen myös kylmissä oloissamme.

Tämä näkyy erityisesti siinä, että Nibe F2120 laitteen kyky tuottaa kuuminta lämmitysvettä ei alene ulkolämpötilan laskiessa, kuten useimmissa muissa ratkaisuissa on saattanut käydä.

Laite pystyykin tuottamaan 60-asteista vettä aina -25 °C pakkasille asti.

Älykkäällä ohjauksella varustettu sisäyksikkö VVM 320 ja ulkoyksikkö F2120 muodostavat siis valmiin kokonaisuuden suurempiinkin pientaloihin.

 • Lämmöntuotto maalämmön tasoa
 • Helppo ja nopea asennus
 • NIBE Uplink ja Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus
 • -Täydellinen järjestelmä, joka ottaa huomioon rakennuksen lämmitys- ja lämpimän käyttöveden tarpeen
 • Lämpöpumpun lisävarusteenä lämmitetty kondenssivesiputki KVR10
 • Ilmavesilämpöpumppu, jonka energiamerkinnän SCOP on yli 4,8
 • VVM 320 sisältää valmiiksi lämmöntuotannon ja lämmönjaon kiertovesipumput, ohjausventtiilit ja paisuntasäiliön
 • Kykenee tuottamaan 65°C lämpöä ja vielä -25°C pakkasessa 60/63 °C vettä
 • Erittäin hiljainen
 • Kesällä lämpöpumppu tarjoaa viilennyksen
 • Saatavilla 1- tai 3-vaihekytkentä
 • Käyttöveden tuotto maalämmön tasoa

Saatavilla versiot 8-16kw saakka. Näin pystymme tarjoamaan ilmavesilämpöpumppu ratkaisuja myös suurempiin tiloihin. Koneita linkittämällä saadaan vielä suurempia kokonaisuuksia, myös suurille kiinteistöille löytyy jo monia ratkaisuja.

Halusimme tehdä tarkemman esittelyn vain yhdestä pumpusta selvyyden vuoksi. Tarjolla on siis paljon muitakin malleja sekä NIBE:ltä ja Mitsubishiltä. Molemmilla markkinajohtajilla on omat vahvuutensa ja autamme sinua löytämään kokoonpanon joka istuu juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Ota yhteyttä 04578741511, tai varaa ilmainen kartoituskäynti jolloin saat heti tarkan hinnan juuri sinulle räätälöidystä paketista.

NIBE:n ja Mitsubishin valikoimista löytyy useita malleja ja versioita joista kerromme mielellämme lisää.

Soita meille

Pin It on Pinterest

Share This